Podjetje Mobtel je pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, s petimi poslovalnicami: v Velenju, Mozirju, Rogaški Slatini in na Viču. Pri nas lahko uredite vse storitve Telekoma Slovenije: sklenete ali podaljšate naročniško razmerje, kupite mobitel ali kakšen drug izdelek iz ponudbe Telekoma Slovenije, nudimo pa vam tudi veliko izbiro mobitelov v prosti prodaji in dodatne opreme.

Naši prijazni in strokovno usposobljeni svetovalci, vam bodo vedno z veseljem prisluhnili in pomagali pri izbiri novega naročniškega paketa, novega mobitela ali kakšnega drugega izdelka iz ponudbe.
Prisotni pa smo tudi na spletu, v naši spletni trgovini shop.mobtel.si najdete široko ponudbo mobitelov v prosti prodaji in dodatne opreme.

SPOZNAJTE MOBTEL EKIPO

Romeo

Romeo, direktor prodajaln Mobtel

Čeprav sem po izobrazbi predmetni učitelj, sem imel že od nekdaj v sebi podjetniško žilico. Očitno je genetika naredila svoje, saj so bili že moji predniki uspešni podjetniki, gostilničarji, prodajalci.
Vse skupaj se je začelo s prodajo računalnikov v domači pisarni. Ker pa je bila konkurenca izredno močna, zaslužki pa zelo majhni, sem vseskozi iskal nove poslovne priložnosti.
Do ideje o delu v posredniški mreži Telekoma Slovenije (takrat Mobitela) je prišlo čisto po naključju. Zagrabil sem jo z vso vnemo in predvsem z globokim prepričanjem, da nam bo uspelo.
Bistvo vsega je pošten odnos, pa ne samo do kupcev ampak predvsem do zaposlenih. Le zadovoljno in motivirano prodajno / svetovalno osebje je ključ do zadovoljnih kupcev, ki se z veseljem vračajo in so zadovoljni z našimi storitvami.

Spletna trgovina prodajaln mobtel

Mobtel teren, podpora in marketing

Ekipa Mobtel pa niso samo svetovalci v poslovalnicah. Da delo poteka še bolje in brez težav, skrbi tudi ekipa zunaj poslovalnic. Za svetovanje in podporo strankam, ki se iz različnih razlogov ne morejo oglasiti v naših poslovalnicah, imamo terenskega sodelavca, da v poslovalnicah ni preveč tehničnih težav imamo sodelavca, ki nam in vam nudi tehnično pomoč, da pa ste stranke o naši ponudbi pravočasno obveščene, skrbi naš sodelavec v marketingu.

Službeno Vozilo Prodajaln Mobtel

Tilen

Tilen, tehnična pomoč Prodajaln Mobtel

Sem Tilen in del ekipe Mobtel sem že 7 let. Nudim tehnično podporo našim prodajalcem in pomagam pri prodaji v naši poslovalnici v nakupovalnem centru Velenjka.
Moj prvi pravi telefon je bil legendarni Audivox, v vmesnem času pa sem uporabljal tako telefone z operacijskim sistemom Android, kot iPhone. Trenutno prisegam na Samsungovo Note serijo, telefona brez pisala si ne znam več predstavljati. Moj trenutni mobilni telefon: je Samsung Galaxy S22 ULTRA 5G

Davor

Davor, Terenski svetovalec Prodajaln Mobtel

Moje ime je Davor in v prodajalnah Mobtel sem zaposlen 3 leta, sicer pa delam za Telekom Slovenije že 6 let.
Moje delo zajema predvsem skrb za poslovne stranke in stranke, ki se odločijo za nove storitve, ali spremembe obstoječih storitev interneta in televizije. Z veseljem svetujem vsem, ki se odločijo za fiksne storitve in se po želji oglasim tudi na domu, kjer stranki podrobneje razložim kako bo potekala napeljava v hiši oziroma stanovanju.

Prodajalna Mobtel Mozirje

Prodajalna v Mozirju je svoja vrata odprla januarja, leta 2013. Smo edini prodajalec Telekomovih storitev v celotni Zgornje-Savinjski dolini, ki šteje kar 16.000 prebivalcev, kar veliko pove o tem, da imamo v sami poslovalnici konstantno gnečo. Naša posebnost je predvsem v tem, da sva obe prodajalki Savinjčanki in da poznava skoraj vsako stranko, ki nas obišče. Tako že lep čas skupaj pišemo zgodbo o domačnosti, pomoči in uspehu. V Mobtelu Mozirje se v veliki meri prodajajo aparati, ki so vodoodporni in odporni na udarce, saj jih naše zveste stranke, ki so v večini delavni ljudje ali kmetovalci, najbolj potrebujejo.

Prodajalna Mobtel Mozirje

Nika

nika vodja prodajalne Mobtel Mozirje

Sem Nika. Pri Mobtelu sem že dobrih 8 let. V sami poslovalnici in pri delu s strankami me najbolj navdušuje sistem in sklepanje fiksnih storitev Telekoma Slovenije. Moje veselje poleg svetovanja, pa je tudi snemanje raznih video vsebin in objav, s katerimi sem v pomoč pri marketinški Mobtel ekipi.

Bernarda

Bernarda Prodajana Svetovalka

Moje ime je Bernarda, vsi pa me kličejo Berni. Pri Mobtelu sem zaposlena 8 let. Najbolj uživam pri delu z našimi domačimi strankami, saj vsakega vzamem za “svojega” in se mu 100% posvetim. Nikoli mi ni težko pomagati, tudi pri najbolj “čudnih” vprašanjih, najbolj pa uživam v sami prodaji mobilnih aparatov.

Mobtel, Interspar Center Vič

Poslovalnica Mobtel na Viču je strankam na voljo že od leta 2013. Poleg storitev, ki jih opravljamo kot pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, smo strankam na voljo za različna svetovanja in pomoč. Večina prodanih mobilnih naprav v naši poslovalnici sodi v srednji in višji kakovostni razred, velikokrat pa se na nas obrne starejša populacija zaradi nakupa preprostejših aparatov, kot so Doro, Nokia in podobni. Poleg tega, pa pri nas najdete tudi veliko izbiro dodatne opreme za vaš mobitel.

Pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije | Prodajalna Mobtel (Center Vič)

Jan

Vodja prodajalne Mobtel Vič Jan

Sem Jan, na Mobtelu sem zaposlen že več kot 10 let, od leta 2020 pa opravljam tudi funkcijo vodje Ljubljanske poslovalnice. Ker sem Samsungov privrženec, že vrsto let uporabljam njihove telefone in druge naprave. Trenutno uporabljam iPhone 13 Pro in lahko rečem, da je odličen.

Radoslav

Prodajalni svetovalec prodajaln Mobtel Vič Radoslav

Moje ime je Radoslav, V prodajalni Mobtel na Viču sem zaposlen že 8 let. Opravljam delo prodajnega svetovalca. Dolgo časa sem bil navdušenec nad mobiteli LG, ki so imeli zelo dobro obliko in zmogljivost, danes pa prisegam na znamko Apple, zaradi stabilnega operacijskega sistema iOS. Moj trenutni mobitel je iPhone 12

Blaž

Prodajalni svetovalec prodajaln Mobtel Blaž Vič

PMoje ime je Blaž in pri Mobtelu delam že dobri dve leti. Delo prodajnega svetovalca jemljem zelo resno, zato se trudim v čim večji meri ugoditi željam strank. Sam trenutno uporabljam Iphone 14 pro Max.

paket ugodni

Mobtel Velenjka

Poslovalnica v Velenjki je svoja vrata odprla leta 2010, zaradi vedno bolj obsežne ponudbe pa smo se leta 2015 selili v večji prostor. V Velenjki se prodajajo predvsem mobiteli višjega cenovnega ranga, stranke pa pri nas veliko urejajo tudi storitve interneta in televizije.

Prodajalna Mobtel Velenjka Pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije

Andreja

Andreja Vodja prodajalne Mobtel Velenjka

Sem Andreja in sem vodja poslovalnice v Velenjki. V tem poslu sem že 15 let, na mojo srečo se v tehnologiji vse tako hitro spreminja, da ti nikoli ne postane dolgčas, saj moraš slediti napredkom. Moja trenutna telefona sta Samsung Galaxy S20 Ultra ter Huawei P30 Pro.

Sabina

Sabina Prodajna svetovalka

Moje ime je Sabina in delam v poslovalnici Mobtel v Velenjki eno leto, za Telekom pa že 4 leta. Pri telefonih mi je najbolj pomemben fotoaparat, saj zelo rada slikam in si ustvarjam spomine za v album. Uporabljam Samsung Galaxy Note 20.

Tadeja

Tadeja prodajna svetovalka Prodajalne Mobtel

Moje ime je Tadeja in sem prodajna svetovalka v Velenjki. Sodelujem tudi pri marketinških aktivnostih. Ekipi Mobtel sem se pridružila pred 4 leti in pol.
Veseli me, ko lahko stranki svetujem pri izbiri nove naprave, dodatne opreme ali paketa, ki je zanjo najboljši. Sem zvesta uporabnica Samsunga. Trenutno uporabljam Samsung Galaxy S20+.

Mobtel Tuš center Rogaška Slatina

Prodajalna Mobtel Tuš center Rogaška Slatina je odprta od leta 2007, z vami smo torej že 14 let. Poleg svetovanja in prodaje vseh storitev Telekoma Slovenije, se v naši prodajalni proda zelo veliko dodatne opreme in tablic, v zadnjem obdobju pa povečujemo tudi ponudbo naprav v prosti prodaji. Zelo veliko nameščamo zaščitna stekla, od navadnih pa vse do stekel, ki se namestijo z UV lepilom. Prav tako se veliko ukvarjamo s prenosi podatkov iz starih na nove naprave. Za vse naročnike Telekoma Slovenije pa imamo postavljen tudi plačilni avtomat, za plačevanje Telekomovih položnic brez provizije.
Največ imamo lokalnih, rednih strank, vseh generacij v zadnjih letih pa se je povečal tudi obisk tujcev, predvsem turistov, ki hodijo v Rogaško Slatino na dopust.

pooblaščeni prodajalec telekoma slovenije Prodajalna Mobtel Rogaška Slatina

Kristijan

Vodja prodajalne Mobtel Kristijan

Sem Kristijan in v prodajalnah Mobtel sem zaposlen že 10 let, pred tem pa sem dve leti delal kot študent. Trenutno opravljam delo prodajnega svetovalca in vodje prodajalne v poslovalnici Mobtel Tuš center Rogaška Slatina. Sem neke vrste “geek”, saj me tehnika zelo zanima tudi izven službe. Mislim da k dobremu delu pripomore tudi to, da sem zelo komunikativen.
Glede proizvajalca mobitelov nimam preference, imam pa raje sistem Android kot iOS. Moj trenutni aparat je Samsung Galaxy S10+. Všeč mi je velik amoled ekran in odpornost na zunanje vplive. Zelo prav pa mi pride tudi povratno brezžično polnjenje, saj lahko s to funkcijo, pri zunanjih aktivnostih brezžično polnim tudi svojo Samsungovo pametno uro.

David

Prodajni svetovalec David

Moje ime je David in del ekipe Mobtel sem že več kot 3 leta. Kot prodajni svetovalec sem začel v prodajalni Mobtel v Šaleku, sedaj pa delam v Rogaški Slatini. Zelo rad sem del te ekipe, saj si pri delu vedno pomagamo med seboj. Uporabljam mobitel Samsung Galaxy Note10 in ga ne menjam, je zelo odziven, še posebej všeč pa mi je njegova kamera in pisalo sPen.

Mateja

Prodajna svetovalka Prodajaln Mobtel Mateja

Moje ime je Mateja in pri Mobtelu sem začela delati že kot študentka, sedaj pa sem tukaj že 14 let. Delam kot prodajna svetovalka, pri čemer najraje svetujem strankam pri izbiri novega mobitela. Dolga leta sem bila zagovornica iPhone-ov, zaradi njihovega odličnega iOS sistema, pred kratkim pa sem svojega Appla zamenjala za Huawei, vendar sem se hitro vrnila nazaj na iOS in sedaj uporabljam iPhone 11 Pro.

Prodajalna Mobtel Interspar Šalek, Velenje

Prva Mobtelova poslovalnica, je svoja vrata odprla oktobra, leta 2005. Najprej smo bili prisotni samo na področju mobilne tehnologije. Sedaj pa lahko v Šaleku sklenete vse storitve Telekoma Slovenije, tako na področju mobilne tehnologije, kot tudi storitve interneta in televizije. V Mobtelu Šalek se prodajajo predvsem mobiteli srednjega cenovnega ranga, k nam pa se radi po pomoč in podporo oglasijo tudi upokojenci, ki lahko zase najdejo klasične mobitele na tipke.

Pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije | Mobtel Šalek

Doroteja 

Prodajna svetovalka | Doroteja

Sem Doroteja in pri Mobtelu sem eno leto, skupaj pa sem v tem poklicu okoli tri leta. Delam v poslovalnici v Intersparu Šalek. Najbolj všeč mi je to, da sem del ekipe, kjer nisi samo številka.
Uporabljam mobilni aparat Samsung Galaxy S20, saj sem že dolga leta zvesta uporabnica Samsunga. Zelo pomembno mi je, da mobitel dela hitro, hkrati pa posname čudovite fotografije in Samsung me tukaj nikoli ne razočara.