BREZŽIČNE SLUŠALKE Huawei FreeBuds 3i

nudijo odlične zmogljivosti z impresivnim aktivnim dušenjem hrupa v ergonomsko oblikovanih ušesnih čepkih.

Huawei je predstavil novost v ponudbi brezžičnih slušalk, model Huawei FreeBuds 3i, ki nudijo vrhunsko kakovost zvoka v kombinaciji z brezhibno povezljivostjo. Ob novi oblikovni zasnovi ušesnega čepka in tehnologiji aktivnega dušenja hrupa pa neverjetno glasbeno doživetje in kristalno jasne pogovore, kjerkoli ste.

Huawei FreeBuds 3i baterija

Vklopite glasbo in izklopite hrupno okolje

Bodisi poslušate najljubše skladbe, doživljate vrhunske zvočne učinke filmske uspešnice ali pa se pogovarjate z najljubšimi, s slušalkami FreeBuds 3i, ki so ponašajo z vrhunsko tehnologijo odpravljanja hrupa, uživate v tem popolnoma brez motenj. Slušalke so opremljene z dvema zunanjima in enim notranjim mikrofonom. Zunanji na hrbtišču čepka je obrnjen navzven in zaznava hrup okolice, da lahko slušalke oblikujejo signal »protihrupa«. Medtem notranji mikrofon zajame dodatni hrup v ušesu, za učinkovitejše aktivno dušenje tudi do impresivnih 32 dB. Vloga tretjega mikrofona pa pride do izraza med telefonskimi klici, ko zagotovi nenadejano izkušnjo.

Huawei FreeBuds 3i sestavako, komponente

Neprekosljive zmogljivosti BREZŽIČNIH SLUŠALK Huawei FreeBuds 3i

Interakcija med vsemi napravami Huawei je popolnoma brezšivna. Slušalke enostavno seznanite s pametnim telefonom Huawei prek plavajočega okna, ki se pojavi na zaslonu telefona takoj, ko odprete zaščitno-polnilo škatlico slušalk. Hipna povezava vam omogoča takojšno uživanje v vaši priljubljeni glasbi enostavno preverjanje stanja baterije.

Hrbtni strani obeh čepkov sta občutljivi na dotik, s čimer ponujata neprimerljivo udobje in nadzor. S preprostim dvojnim dotikom nadzirate predvajanje glasbe ali se odzovete na klic, dolg dotik pa vklopi oziroma izklopi aktivno dušenje hrupa. Predvajanje glasbe pa se pametno samodejno ustavi, ko ušesni čepek odstranite iz ušesa in nadaljuje, ko ga vstavite nazaj.

Huawei FreeBuds 3i enostavno povezovanje

Odličen zvok BREZŽIČNIH SLUŠALK Huawei FreeBuds 3i

Slušalke Huawei FreeBuds 3i odlikujeta dinamična zvočna gonilnika premera 10 mm, ki jima tudi močni nizki toni (bas) niso tuji. Poleg tega pa so visoko občutljive membrane iz polimera skrbno nastavljene za reprodukcijo pristnega in uravnoteženega zvoka.

Huawei FreeBuds 3i novi modeli

Prilagodite jih svojim potrebam

Estetika in sodoben slog je bilo vodilo pri oblikovanju novih slušalk, niso pa pozabil niti na udobje uporabe. Ergonomsko oblikovana čepka stožčaste oblike lahko dodatno prilagodite s silikonskimi nastavki v štirih velikostih, da se bolje prilagodijo ušesnemu kanalu.

Cena in razpoložljivost BREZŽIČNIH SLUŠALK Huawei FreeBuds 3i

Huawei FreeBuds 3i bodo na voljo v dveh klasičnih barvah, črni in beli, po ceni 99 evrov od 22. junija dalje.

Huawei FreeBuds 3i bele barve
Huawei FreeBuds 3i črne barve

O podjetju Huawei

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva, kar jih je uvrstilo na tretje mesto na svetu v pošiljanju mobilnih telefonov. V obtoku je že več kot dva milijona pametnih ur Watch GT in več kot 10 milijonov telefonov serije P30, lani so po celem svetu razposlali več kot 200 milijonov izdelkov, Huawei pa se je uvrstil na drugo mesto v Evropi po številu patentnih prijav. V Sloveniji je zgolj lani Huawei uporabnikom dobavil 155 tisoč pametnih telefonov, njegov tržni delež na slovenskem trgu pa je bil v povprečju nad 30 %.

Šestnajst središč za raziskave in razvoj je ustanovljeno v Združenih državah Amerike, Nemčiji, Švedski, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Bussines Group središče za potrošnike je ena izmed treh poslovnih enot Huaweia in pokriva pametne telefone, računalnike, tablične računalnike, storitve v oblaku … Globalna mreža Huawei temelji na 30 let strokovnega znanja v telekomunikacijski industriji in je namenjena zagotavljanju najnovejših tehnoloških dosežkov potrošnikom okoli sveta.

PRODAJALNE MOBTEL

POOBLAŠČENI PRODAJALEC TELEKOMA SLOVENIJE

POŠLJI NAM SPOROČILO, naroči SVOJe Huawei FreeBuds 3i slušalke.

Naroči Huawei FreeBuds 3i brezžične slušalke

9 + 3 =

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

Brezžične Slušalke Huawei FreeBuds 3i vrhunska kakovost zvoka

BREZPLAČNA MAJČKA ALI SILIKONSKI OVITEK!

Mi majčko že imamo! Če pa bi tudi vi želeli dobiti Mobtel darilo, se čim prej oglasite v eni izmed naših poslovalnic (Interspar Šalek, Velenjka, Tuš center Rogaška Slatina, Center Vič ali Mozirje) kjer lahko ob nakupu novega mobitela, ali ob sklenitvi novega naročniškega razmerja, dobite brezplačno majčko ali silikonsko ovitek. Izbira je vaša.

Brezžične Slušalke Huawei FreeBuds 3i vrhunska kakovost zvoka

IN KAKO TOČNO DO MOBTEL DARILA?

Shranite si spodnji kupon na vašo napravo ali kupon enostavno fotografirajte. Obiščite naše poslovalnice. Po sklenitvi naročniškega razmerja ali po nakupu nove pametne naprave pokažite kupon prodajalcu in prejmite darilo.

Brezžične Slušalke Huawei FreeBuds 3i vrhunska kakovost zvoka
Brezžične Slušalke Huawei FreeBuds 3i vrhunska kakovost zvoka

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Tuš center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

Prodajalne Mobtel, Pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije