Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46mm Classic

Spoznajte novo eleganco umetnosti. Safirna številčnica za odpornost proti obrabi se brezhibno poveže s titanovim okvirjem za lahek in trden dizajn. Sijajni in koži prijazen keramični hrbet zagotavlja udobno nošenje. S prefinjeno izdelavo Huawei Watch GT 2 Pro razkriva prefinjen okus s popolnim ravnovesjem umetnosti in tehnologije.

Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46mm Classic.

Za naročnike Telekoma slovenije že od 132,00 € ali 24 x 5,50 €

Watch GT 2 Pro: Najboljša in najbolj vzdržljiva pametna ura za perfekcioniste

Nova pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro je dodatek družini pametnih ur Huawei Watch GT 2, enih najbolje prodajanih na svetu. Z robustnim, a premijskim ohišjem, naprednim beleženjem športnih dejavnosti, profesionalnih funkcij spremljanja zdravja, avtonomijo baterije do dveh tednov in brezžičnim polnjenjem, bo nova pametna ura velika uspešnica med ljubitelji rekreacije, zaradi klasičnega videza pa tudi med običajnimi uporabniki.

Huawei_Watch_GT2_Pro_3

Ura, narejena, da traja

Pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro je narejena, da vam pomaga raziskovati okolico, osvajati nove veščine in iskati meje telesnih sposobnosti. Je idealna spremljevalka, ki bo zabeležila vsak vaš korak in gib ter obenem natančno spremljala vaše zdravje. Minimalistična in udobna pametna ura je hkrati tudi vzdržljiva. Zaščitena je s safirnim steklom, ki je kot eden najbolj trdnih materialov na planetu odpornejši na praske, medtem ko je okvir ohišja iz trpežnega in lahkega titana, kar tvori nosljivo napravo sposobno slediti najtežjim avanturam.
Z možnostjo izbire med več kot 200 digitalnimi številčnicami, vam pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro omogoča tudi nešteto možnosti poosebljanja in spreminjanja videza in s tem skladnosti z izbranim modnim slogom, dejavnostjo in razpoloženjem. Izdelate lahko celo svojo številčnico, tako, da s pametnega telefona prenesete svojo najljubšo fotografijo. Na voljo so vam tudi možnosti prikaza plimovanja, ozvezdji ali luninih faz.

Ura za profesionalne rezultate

Ne glede na to, ali spoznavate nove športe ali želite premakniti meje svojih sposobnosti na novo raven, pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro nudi več kot 100 vadbenih načinov, med katerimi je novost podpora za smučanje, tek na smučeh, deskanje na snegu in golf. Način smučanja spremlja povprečno hitrost, razdaljo, skupni spust, največji naklon terena, raven kisika v krvi, srčni utrip in še nekatere druge podatke, ki so koristni za analizo učinkovitosti. Ura poskrbi tudi za glasovno obveščanje, da vam med smučanjem ni treba gledati na zaslon. Način za spremljanje golfa pa je namenjen perfekcionistom, saj analizira tempo in hitrost udarca ter rezultat grafično prikaže na zaslonu.

watch-gt2 100 vadbenih načinov

Poleg novih športnih načinov Huawei še naprej skrbi za širok nabor podprtih ekstremnih športov, prostočasnih dejavnosti, športov na vodi, športov z žogo in športov na snegu. Poleg tega Huawei Watch GT 2 Pro nudi tudi samodejno zaznavo šestih vadbenih načinov za brezhibno uporabniško izkušnjo.
Ne glede na izbrani šport med dejavnostjo na prostem lahko spremljate plimovanje, sončni zahod in vzhod, lunine faze, na voljo pa imate tudi vremenska opozorila, kar pripomore k večji varnosti. Z 10 vadnicami za tek Huawei Watch GT 2 Pro postane vaš osebni trener, ki poskrbi tudi za ohranjanje visoke motivacije.

watch-gt2 raven kisika v krvi, srčni utrip

Ura za strokovno spremljanje zdravja

Huaweiu je uspelo bistveno izboljšati zmogljivosti spremljanja zdravja. Spremljanje srčnega utripa je natančnejše po zaslugi nove tehnologije Huawei TruSeen 4.0+ in izpopolnjenega tipala (6-v-1). Pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro je sposobna stalnega spremljanja srčnega utripa med tekom, plavanjem ali ukvarjanjem z drugimi športi, opozarja v primeru previsokega utripa in med drugim prikazuje podatke o vnosu kisika in času okrevanja. Kadar jo uporabite za nadziranje zdravja, podpira stalno 24-urno beleženje, spremljanje utripa med mirovanjem, strokovno spremlja kakovost spanja, meri raven stresa in zaznava raven kisika v krvi (SpO2).

Huawei_Watch_GT2_Pro_5

Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46mm Classic

Lastnosti:

 • 3,5 cm zaslon na dotik AMOLED 454 x 454 HD, podpira drsanje in dotikanje
 • gumb za vklop, funkcijski gumb
 • brezžično polnjenje
 • Android 4.4 ali novejši, iOS 9.0 ali novejši
 • 4 GB spomina
 • podpora GPS
 • Bluetooth 5.1, BLE/BR/EDR
 • pospeškomer
 • žiroskop
 • geomagnetni senzor
 • optični senzor za srčni utrip
 • senzor svetlobe okolice
 • senzor zračnega tlaka
 • kapacitivni senzor
 • vgrajen zvočnik
 • baterija za 14 dni običajne uporabe, delovanje baterije je odvisno od uporabe
 • 5 ATM vodotesnost

Vsebina kompleta

 • polnilni magnetni nastavek
 • polnilni kabel USB-C
 • vodič za hiter začetek
Cena z vezavo za naročnike Telekoma Slovenije
Ponudba naprav za naročnike paketa NEO Svet C in NEO SuperNet
12 mesecev 24 mesecev
 132,00 €  ali  24 x 5,50 € 
Ponudba naprav za naročnike paketa NEO Svet B
 180,00 €  ali  24 x 7,50 € 
Ponudba naprav za naročnike paketa NEO Svet A
 324,00 €  ali  12 x 27,00 €   228,01 €  ali  24 x 9,50 € 
Ponudba naprav za nove naročnike fiksnih paketov
 324,00 €  ali  12 x 27,00 €   228,01 €  ali  24 x 9,50 € 
Ponudba naprav za obstoječe naročnike fiksnih paketov
 324,00 €  ali  12 x 27,00 €   276,00 €  ali  24 x 11,50 € 

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46mm Classic
Huawei Pametna ura Watch GT 2 Pro 46mm Classic

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Tuš center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

MOBTEL BLOG

PREKO SPODNJEGA OBRAZCA NAS KONTAKTIRAJ ALI ODDAJ NAROČILO.
ODGOVORILI TI BOMO V ČIM KRAJŠEM ČASU.