PAKET NAJ C AKCIJA VSEBUJE:

 • neomejeni klici v mobilno omrežje Telekoma Slovenije*
 • neomejeni klici v ostala slovenska omrežja ali v državah območja EU-tarife*
 • neomejena sporočila v Sloveniji in v državah območja EU-tarife*
 • 140 GB prenos podatkov v Sloveniji ali v državah območja EU-tarife, do 13903 MB od tega brez doplačila v državah območja EU-tarife*
 • hitri internet LTE/4G+ s hitrostjo do 150/50 Mbit/s

Redna mesečna naročnina: 23,99 €/ MESEC

Popust za POVEŽI IN PRIHRANI*: -3 €/ MESEC

DELITA SI VSE

V akcijski ponudbi izberita paketa Naj C akcija in Druga številka že od 15,99 € mesečno na osebo, 140 GB paketa Naj C akcija pa si razdelita oba.

Paket (možno število razmerij Druga številka) ​Mesečna naročnina Akcijska mesečna naročnina
Dostopni A (1), Dostopni B (2), Dostopni C (4), Dostopni Start (1) 15,99 € 10 €
Modri (2), Modri Plus (3), Modri Net (1), Modri Svet (2), Modri domači (2) 14,99 € 10 €
Naj B (1), Naj C (4), Naj C akcija (4) 15,99 € 10 €

 

Samsung Galaxy A21s

 • 64 GB vgrajenega spomina (do 48,4 GB za uporabnika)
 • 4 GB delovnega spomina
 • operacijski sistem Android 10 v slovenščini
 • 8-jedrni procesor z 2 GHz
 • brezkončni-O HD+ LCD zaslon,
 • diagonale 16,4 cm (6,5″), ločljivosti
 • 1600 x 720 točk in 409 PPI
 • zadnja četverna kamera (glavna kamera (48 MP), ultra širokokotna kamera (8 MP), makro kamera (2 MP) in globinska kamera (2 MP))
  sprednja kamera z 13 MP
 • zmogljiva baterija s 5000 mAh
Samsung Galaxy A21s. s

od 6,86 € / mesec ali 164,64 €*

Apple iPhone SE (2020)

 • operacijski sistem iOS 13
 • čip A13 Bionic z novo tretjo
 • generacijo Neural Engine
 • IPS-zaslon Retina HD, na dotik, diagonala 11,93 cm (4,7″), 1334 x 750 točk
 • glavna kamera z 12 MP (širokokotna)
  sprednja FaceTime HD kamera z 7 MP
 • način Live Photos
 • čitalec prstnih odtisov (Touch ID)
 • funkcija brezžičnega polnjenja
 • snemanje videa v ločljivosti 4K (24/60/60 fps)
 • deluje z nano SIM-kartico in eSIM-kartico
Apple iPhone SE (2020)

od 17,00 € / mesec ali 408 €*

Opombe

*Naročniško razmerje s paketom Naj C akcija lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Naj C akcija z mesečno naročnino 23,99 EUR (20,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani ali 20,99 EUR z ugodnostjo Mladi ali 20,99 EUR z ugodnostjo Penzion) vključuje neomejene pogovore in neomejene SMS-/MMS-e v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife ter 140 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 13903 MB v državah območja EU-tarife). Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov zaračuna skladno s cenikom prenosa podatkov nad vključeno količino. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Neomejeni pogovori in neomejena sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife so namenjeni običajni uporabi storitve. Uporaba storitve, ki bi kakorkoli škodovala omrežju Telekoma Slovenije, ni dovoljena. Med kršitve sodijo namerna preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom, uporaba storitve v komercialne namene, preprodaja storitve tretjim osebam, uporaba storitve s sistemi za samodejno klicanje oz. pošiljanje SMS-/MMS-ov brez človekovega posredovanja ipd. V primeru, da Telekom Slovenije oceni, da je naročnikova uporaba storitve v nasprotju s temi pogoji, si pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali mu onemogočiti uporabo storitve.

Ugodnosti (Poveži in prihrani, Mladi in Penzion) se med seboj izključujejo. Naročnik lahko koristi eno ugodnost na zgolj eni številki, razen ugodnosti Poveži in prihrani.

Ugodnost Mladi oziroma ugodnost NekiNeki za mlade je namenjena zasebnim uporabnikom, naročnikom v starosti od 15. do dopolnjenega 31. leta starosti in omogoča znižanje mesečne naročnine mobilnega naročniškega paketa Naj B ali Naj C akcija pod pogoji vsakokrat veljavne prodajne ponudbe Ugodnost Mladi. Ugodnost Mladi se lahko uveljavlja na največ enem mobilnem naročniškem razmerju.

Ugodnosti Penzion je namenjena zasebnim uporabnikom, naročnikom, ki imajo status upokojenca ali pa so zaposleni starejši od 60 let in omogoča znižanje mesečne naročnine mobilnega naročniškega paketa Naj B ali Naj C akcija pod pogoji vsakokrat veljavne prodajne ponudbe Ugodnosti Penzion. Ugodnost Penzion se lahko uveljavlja na največ enem mobilnem naročniškem razmerju.

2Akcijska ponudba: Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki je na voljo naročnikom izbranih paketov (seznam paketov je na voljo v ceniku). Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Akcijska ugodnost, ki prinaša 50 % popusta pri mesečni naročnini paketa Druga številka, velja za nove naročnike 24 mesecev, za obstoječe naročnike, ki podaljšajo naročniško razmerje za 24 mesecev v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav, pa za 12 mesecev. V primeru podaljšanja naročniškega razmerje za 12 mesecev v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav, velja ugodnost 50% popusta, 6 mesecev. Ugodnost je na podrejeno naročniško razmerje Druga številka dodeljena sistemsko. Dodeljena ugodnost 50 % popusta se sistemsko prekine v primeru prekinitve vezave ali spremembe paketa v neustrezen paket. Akcijska ponudba velja od 20. 11. 2019 do 31. 7. 2020. Več informacij o akcijski ugodnosti je v prodajni ponudbi na www.telekom.si. Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki je na voljo naročnikom paketov Naj B (1 dodatno) in Naj C akcija (4 dodatna naročniška razmerja) kot zasebnim uporabnikom. Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki ga lahko sklenejo naročniki paketov, naštetih v prodajni ponudbi. Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja Druga številka prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Storitve, opravljene po porabljenih zakupljenih količinah, se zaračunajo po ceniku nosilnega razmerja. Ob vklopu podrejenega naročniškega razmerja Druga številka se nosilnemu naročniškemu razmerju zaračuna dodatek k mesečni naročnini, ki je zabeležen v prodajni ponudbi (cenik). S sklenitvijo novega podrejenega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se ne zaračuna strošek spremembe paketa.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska in Velika Britanija.

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

PAKET NAJ C AKCIJA

BREZPLAČNA MAJČKA ALI SILIKONSKI OVITEK!

Mi majčko že imamo! Če pa bi tudi vi želeli dobiti Mobtel darilo, se čim prej oglasite v eni izmed naših poslovalnic (Interspar Šalek, Velenjka, Tuš center Rogaška Slatina, Center Vič ali Mozirje) kjer lahko ob nakupu novega mobitela, ali ob sklenitvi novega naročniškega razmerja, dobite brezplačno majčko ali silikonsko ovitek. Izbira je vaša.

PAKET NAJ C AKCIJA

IN KAKO TOČNO DO MOBTEL DARILA?

Shranite si spodnji kupon na vašo napravo ali kupon enostavno fotografirajte. Obiščite naše poslovalnice. Po sklenitvi naročniškega razmerja ali po nakupu nove pametne naprave pokažite kupon prodajalcu in prejmite darilo.

PAKET NAJ C AKCIJA
PAKET NAJ C AKCIJA

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Tuš center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

Prodajalne Mobtel, Pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije