Novi SUPR paket

ZA MLADE MED 15. IN 31. LETOM
Štartaš s 100 GB, vsak mesec ti podarimo še dodaten GB, ki s tabo ostane cel lajf.

1. Mesečna naročnina paketa SUPR: 16 € /MESEC

2. Vsebina paketa supr

  • 100 GB INTERNETA
  • neomejeni klici v Sloveniji ali v območju EU-tarife
  • neomejena sporočila v Sloveniji ali v območju EU-tarife

3. SUPR GB

Vsak mesec do dopolnjenega 31. leta bomo tvojemu paketu SUPR prišteli dodaten gigabajt, ki ti ostane za cel lajf.

4.  Osvoji GB (KMALU)

Poišči gigaspote po Sloveniji in osvoji gigabajte, ki jih bomo dodali tvojemu paketu SUPR. Za vedno!

5.  SUPR dan ali vikend

Če zares gori, si reši lajf z neomejenimi gigabajti za 24 ur ali cel vikend. Stane te samo 1 €, manj kot ena kava.

6. Kdo lahko sklene paket SUPR?

Paket lahko sklenejo osebe, ki so stare od 15 do 31 let.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kdo lahko sklene paket SUPR?

Paket SUPR je za vse legende med 15. in 31. letom starosti.

Kaj se zgodi, ko sem res divji/a in porabim vse gigabajte?

Ne uspe vsakemu, toda če ti, ne skrbi. Odrini v aplikacijo Moj Telekom, kjer te čaka neomejen prenos podatkov za 24 ur ali vikend. Če potrebuješ samo peščico gigabajtov, pa pokliči frenda ali frendico, in če jih ima kaj viška, naj jih deli s teboj. Ja, čisto brezplačno. Vse info te čakajo v super aplikaciji Moj Telekom.

Kaj me čaka, ko se odločim za potovanje in grem v države EU?

SUPR skrbi zate tudi, ko si v tujini. Ko se nahajaš v območju EU-tarife, lahko neomejeno telefoniraš in pošiljaš SMS-e, pa surfaš po valovih ali po netu z 8,74 GB. Če potrebuješ dodatne količine, jih najdeš tukaj.

Kaj se zgodi, ko dopolnim 31 let?

Za nas si tudi po 31. letu SUPR, zato paket in pridobljene GB obdržiš za vedno. Zabava s paketom SUPR se zate nadaljuje za dodatne 3 EUR na mesec. Še vedno lahko raziskuješ Slovenijo in osvajaš dodatne GB.

OPOMBE

1Naročniško razmerje s paketom SUPR lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni uporabniki, med 15. in 31. letom starosti v skladu z Navodili za sklenitev naročniškega razmerja za mlade. Paket SUPR z mesečno naročnino 16 EUR vključuje neomejene pogovore in neomejene SMS-/MMS-e v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife, 100 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 8.950 MB v državah območja EU-tarife), storitvi VoLTE in VoWiFi ter dostop do omrežja 5G s storitvijo Hitri internet 4G/5G 300/50, ki omogoča najvišjo teoretično hitrost prenosa podatkov do 300 Mbit/s v smeri k uporabniku in do 50 Mbit/s iz smeri od uporabnika. Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov zaračuna skladno s cenikom prenosa podatkov nad vključeno količino. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom ne zaračuna priključna taksa in sprememba obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket. Cene so v EUR z DDV. Neomejeni pogovori in neomejena sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife so namenjeni običajni uporabi storitve. Uporaba storitve, ki bi kakorkoli škodovala omrežju Telekoma Slovenije, ni dovoljena. Med kršitve sodijo namerna preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom, uporaba storitve v komercialne namene, preprodaja storitve tretjim osebam, uporaba storitve s sistemi za samodejno klicanje oz. pošiljanje SMS-/MMS-ov brez človekovega posredovanja ipd. V primeru, da Telekom Slovenije oceni, da je naročnikova uporaba storitve v nasprotju s temi pogoji, si pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali mu onemogočiti uporabo storitve. Za več informacij obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana

2Na različnih lokacijah po Sloveniji so nameščeni gigaspoti, pri katerih naročnik enkratno prejme dodaten 1 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije za vedno. Seznam gigaspotov in stanje osvojenih GB je na voljo samo v mobilni aplikaciji Moj Telekom. Naročnik potrebuje ustrezen mobitel z operacijskim sistemom Android, HarmonyOS ali iOS, ki podpira tehnologijo NFC, mobilno aplikacijo Moj Telekom s polnim dostopom, vključen prenos podatkov in vključeno GPS-lokacijo.

3Na različnih lokacijah po Sloveniji so nameščeni gigaspoti, pri katerih naročnik enkratno prejme dodaten 1 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije za vedno. Seznam gigaspotov in stanje osvojenih GB je na voljo samo v mobilni aplikaciji Moj Telekom. Naročnik potrebuje ustrezen mobitel z operacijskim sistemom Android, HarmonyOS ali iOS, ki podpira tehnologijo NFC, mobilno aplikacijo Moj Telekom s polnim dostopom, vključen prenos podatkov in vključeno GPS-lokacijo.

4Samsung Galaxy A52s 5G
Akcijska cena velja ob sklenitvi oz. podaljšanju mobilnega naročniškega razmerja s paketom SUPR (z vezavo za 24 mesecev) z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 zaporednih mesečnih obrokih (v znesku 10,52 EUR za Samsung Galaxy A52s 5G, skupaj 252,48 EUR), ki se obračunajo prek mesečnega računa. Velja za vse, ki nimajo veljavnega Aneksa št. 20/2013 (z vezavo naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) in izpolnjujejo ostale druge pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba velja do odprodaje zalog. Cene so v EUR z DDV. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Za več informacij o ponudbi, akcijskem nakupu naprav, obročnem plačilu in možnosti vezave za 12 mesecev obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

Samsung Galaxy S21
Akcijska cena velja ob sklenitvi oz. podaljšanju mobilnega naročniškega razmerja s paketom SUPR (z vezavo za 24 mesecev) z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 zaporednih mesečnih obrokih (v znesku 30,33 EUR za Samsung Galaxy S21, skupaj 727,93 EUR), ki se obračunajo prek mesečnega računa. Velja za vse, ki nimajo veljavnega Aneksa št. 20/2013 (z vezavo naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) in izpolnjujejo ostale druge pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba velja do odprodaje zalog. Cene so v EUR z DDV. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Za več informacij o ponudbi, akcijskem nakupu naprav, obročnem plačilu in možnosti vezave za 12 mesecev obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

Ob nakupu izbranih naprav Samsung v promocijskem obdobju od 1. 9. do 30. 9. 2021 oz. do odprodaje zalog preko Pošte Slovenije, prejme tudi Samsung Galaxy Tab A7 Lite Wifi z odkupnino 1 EUR, ki se plača ob prevzemu naprave. Za pridobitev ugodnosti, se mora kupec najkasneje do 15. 10. 2021 registrirati na spletni strani https://tab.s-promocije.com/. Če je nakup naprave pravilen in potrjen, bo kupec prejel ugodnost, na svoj poštni naslov najkasneje do 29. 10. 2021. Kupec bo o tem obveščen preko elektronske pošte na e-poštni naslov, ki je naveden v registraciji. Več o pravilih promocije je na voljo na https://tab.s-promocije.com/. Slike so simbolične.

SUPR mobiteli Samsung

SUPR MOBITEL Samsung Galaxy S21 5G

SUPER PAKET S SUPER TELEFONOM Galaxy S21 5G

V najhitrejšem omrežju z najhitrejšim mobitelom in top trojno kamero profesionalnega razreda za top fotke! Zraven za samo 1 € dobiš še tablico.

od 24 x 30,33 € /mesec
za naročnike Telekoma Slovenije.

SUPR MOBITEL Galaxy A52s 5G

SUPER PAKET S SUPER TELEFONOM Galaxy A52s 5G

Ob nakupu mobitela Samsung Galaxy A52s 5G in S20 FE 2021 prejmete darilo: nahrbtnik. Ponudba velja od 1. 9. do 30. 9. 2021.

od 24 x 10,25 € /mesec
za naročnike Telekoma Slovenije.

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

SUPR paket! 6 stvari, ki jih moraš vedet o novem Paketu

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Jager Center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje Jager Center Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

MOBTEL BLOG

PREKO SPODNJEGA OBRAZCA NAS KONTAKTIRAJ ALI ODDAJ NAROČILO.
ODGOVORILI TI BOMO V ČIM KRAJŠEM ČASU.