MOČ OSEBNEGA RAČUNALNIKA, KI JO LAHKO VZAMETE S SEBOJ

Samsung Galaxy Tab S6 tablični računalnik presega vse meje – zagotavlja vam moč osebnega računalnika, kjer koli že ste, ter vam zahvaljujoč popolnoma novi ravni integracije S Pen pisala omogoča brezhibno delo in zabavo. Povečajte svoj potencial in izziv spremenite v priložnost s tabličnim računalnikom, s katerim boste kos vsem preizkušnjam.

Moč osebnega računalnika, ki jo lahko vzamete s seboj

Slika je ustvarjena s simuliranim prikazom za ilustrativne namene. Tipkovnica se prodaja ločeno.

OSTANITE POVEZANI, DA NE POZABITE

Novo S Pen pisalo, ki vam je vedno ob strani. Ker je pisalo s pomočjo magneta pritrjeno v diskretno zarezo na hrbtni strani naprave, lahko kadar koli in kjer koli zapišete svoje zamisli in jih tako ohranite. S Pen pisalo se začne samodejno polniti, ko ga priključite.

Ostanite povezani, da ne pozabite

**Za brezžično napajanje S Pen pisala pred prvo uporabo ga priključite na prostor za napajanje na hrbtni strani naprave. **Življenjska doba baterije 100-% napolnjenega S Pen pisala v stanju pripravljenosti traja do 11 ur. Dejanska življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na omrežno okolje, navade uporabe in druge dejavnike.

PIŠITE

V roke vzemite S Pen pisalo in naj vaše zamisli poletijo! Med predvajanjem ločenega videoposnetka odprite Samsung Notes aplikacijo ter zabeležite svoje trenutne misli. Prilagodite prosojnost oken, da vam med ustvarjanjem beležk ni treba prekinjati videoposnetka in motiti ustvarjalnega navdiha.

Samsung Galaxy TAB S6

UPRAVLJAJTE

Bluetooth povezljivost vam omogoča svobodo daljinskega upravljanja naprave s preprostim pritiskom na gumb S Pen pisala. Poleg tega lahko z novimi Zračnimi dejanji S Pen pisala tablični računalnik intuitivno upravljate z gibi rok. Ustvarjajte predstavitve, nadzorujte predvajanje videoposnetkov in še več – vse brez enega samega dotika tabličnega računalnika.

Samsung Galaxy TAB S6

*Daljinska funkcija S Pen pisala ima na odprtem prostoru doseg približno 10 metrov. Zmogljivost je odvisna od okoliščin.

SKICIRAJTE

Zdaj se lahko ure in ure posvečate natančnemu risanju in skiciranju, saj 4.096 ravni občutljivosti na pritisk S Pen pisala omogoča poustvarjanje dinamičnih potez s čopičem za oblikovanje izjemnih kompozicij ter vam zagotavlja udoben oprijem, s katerim bodo vaše roke manj utrujene. Ko vas prevzame navdih, se izrazite s pisalom, ki je vselej pri roki.

Samsung Galaxy TAB S6

IZKUŠNJA OSEBNEGA RAČUNALNIKA, DO KATERE VAS LOČI LE BLIŽNJICA

Doživite popolno izkušnjo osebnega računalnika s Samsung DeX na tankem tabličnem računalniku. Prenosna BookCover tipkovnica* Samsung Galaxy Tab S6 tabličnega računalnika uporablja posebno tipko za hiter dostop do DeX ter sledilno ploščico, ki bo dopolnila vaš delovni prostor. Z drugim zaslonom se povežite z enim samim HDMI kablom in pridobite še več prostora za delo.

Izkušnja osebnega računalnika, do katere vas loči le bližnjica

*Obiščite stran Samsung DeX za ogled rastočega seznama aplikacij, ki jih podpira, in več informacij o Samsung DeX. **BookCover tipkovnica Samsung Galaxy Tab S6 tabličnega računalnika je na voljo ločeno.

RAZŠIRITE SVOJ NABOR OPRAVIL

Izkoristite aplikacije z razpolovljenim ogledom na zaslonu Samsung Galaxy Tab S6 tabličnega računalnika, ki omogoča prikaz več oken. Ogled lahko razpolovite s klikom in na enem samem zaslonu hkrati uporabljate aplikacije, kot so Galerija, E-pošta in Samsung Notes – ogledate si jih lahko v poljubni velikosti in delo z njimi organizirate po svojem okusu.

Razširite svoj nabor opravil

Aplikacije, ki podpirajo razpolovljeni ogled, so: Galerija, Računalo, Sporočila, Samsung Notes in Video. Razpolovljeni ogled lahko omogočajo tudi nekatere aplikacije drugih ponudnikov.

CELOVIT FILMSKI STUDIO ZA OBDELAVO VSEBIN OD PRVEGA DO ZADNJEGA KORAKA

Zdaj sta vam na hrbtni strani Samsung Galaxy Tab tabličnega računalnika prvič na voljo dve kameri: 13 MP in 5 MP. Z ultra širokim kotom in pametno umetno inteligenco ustvarjajte posnetke profesionalne kakovosti in optimizirajte njihov ton. Obenem lahko z Adobe Premiere Rush za Samsung od začetka do konca preprosto ustvarjate videoposnetke, vredne umetniškega studia.

Celovit filmski studio za obdelavo vsebin od prvega do zadnjega koraka

*Razpoložljivost Adobe Premiere Rush za Samsung je lahko odvisna od države ali regije, aplikacijo pa morate pred uporabo prenesti iz trgovine Galaxy Store.

NEVRALNA ZMOGLJIVOST OBDELAVE NASLEDNJE GENERACIJE

Samsung Galaxy Tab S6 tablični računalnik odlikuje zmogljiv procesor, ki zagotavlja specifikacije naslednje generacije za igranje brez zamikov in še veliko več. Hitrejša obdelava nevralnega omrežja pomeni učinkovitejšo umetno inteligenco aplikacij, Bixby Vision pa dodaja izboljšano globoko učenje pri prepoznavanju prizorov.

ⓒ 2018 Epic Games, Inc. Epic Games, Fortnite in njuni logotipi so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke podjetja Epic Games v ZDA (reg. na Uradu Združenih držav za patente in blagovne znamke) in drugod. Vse pravice pridržane.

SHRANJUJTE BREZ POMISLEKOV

Uživajte v vseh prednostih, ki jih prinašajo vrhunske specifikacije in tanka oblika tabličnega računalnika. Izberite 6 GB spomina in 128 GB pomnilnika ali 8 GB spomina in 256 GB pomnilnika. Z SD kartico lahko pomnilnik razširite za dodaten terabajt in vse svoje vsebine shranite na enem mestu.

*Dejanska kapaciteta pomnilnika se lahko razlikuje glede na državo ali regijo. **MicroSD kartica je na voljo ločeno. Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na državo in proizvajalca.

ENERGIJA , KI TRAJA VES DAN

Zmogljiva baterija kapacitete 7.040 mAh Samsung Galaxy Tab S6 tabličnega računalnika zagotavlja polnih 15 ur predvajanja videoposnetkov, zaradi česar lahko polnilnik dan za dnem puščate doma. Uporabite hitro polnjenje z USB kablom tipa C ali poskusite POGO polnilno postajo kot alternativni način polnjenja.

Energija, ki traja ves dan

*Tipična vrednost, testirana v laboratorijih neodvisnih oseb. Tipična vrednost je ocenjena povprečna vrednost glede na odstopanje kapacitete baterije med vzorci baterij, preizkušenimi po standardu IEC 61960. Nazivna (najmanjša) zmogljivost je 6.840 mAh (nazivna kapaciteta baterije). Dejanska življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na omrežno okolje, navade uporabe in druge dejavnike. **POGO polnilna postaja je na voljo ločeno.

PRITISNITE NA ZASLON ZA TAKOJŠNJE ODKLEPANJE

Samsung Galaxy Tab S6 tablični računalnik na zaslonu vključuje optični bralnik prstnih odtisov za vrhunsko udobje in varnost. Tablični računalnik lahko odklenete z enim samim dotikom zaslona – ker morate nanj zgolj položiti prst, se vam ni treba obremenjevati z gesli.

#STREAM #FAST #LESSBUFFERING

Samsung Galaxy Tab S6 tablični računalnik vam omogoča povezavo z LTE za prenašanje pri hitrosti do 2,0 GB/s in nalaganje pri hitrosti do 150 MB/s. Zdaj lahko do svojih vsebin dostopate, kadar želite – tudi ko v bližini ni na voljo Wi-Fi povezave.

#Stream #Fast #Lessbuffering

*Delovanje funkcij je lahko odvisno od oddaljenosti in kakovosti omrežja.

BIXBY, VSELEJ SAMO BESEDO STRAN

Naj vaš dom postane pametnejši s SmartThings aplikacijo in novim pomočnikom Bixby. S svojimi gospodinjskimi aparati in drugimi napravami upravljajte preko ene same aplikacije na Samsung Galaxy Tab S6 tabličnem računalniku in nadzor nad njimi ohranite tudi, ko vas ni doma. Bixby prepozna vaš glas in vam pri pametnejši uporabi vaše naprave pomaga z uporabnimi informacijami preko funkcije Bixby in Samsung Galaxy Tab S6 tabličnega računalnika.

Bixby, vselej samo besedo stran

*Deluje le z napravami, združljivimi s SmartThings aplikacijo. Združljivost naprav je odvisna od države. Združljivost preverite na www.samsung.com/smartthings. **Bixby Voice funkcija je podprta v 8 jezikih: angleščini (ameriški/britanski), korejščini, kitajščini (mandarinščini), francoščini, nemščini, italijanščini in španščini.

ZDAJ LAHKO ODLOŽITE SVOJ TELEFON

Ostanite v stiku, tudi ko nimate pri sebi telefona. Samsung Galaxy Tab S6 tablični računalnik se preprosto uskladi z vašim Galaxy mobilnim telefonom, tako da ne zamudite nobenega klica. Prav tako vam omogoča, da odgovorite na nujna besedilna sporočila in vselej ostanete na tekočem.

Zdaj lahko odložite svoj telefon

*Funkcija za klicanje in pošiljanje sporočil na drugih napravah je podprta med Samsung napravami z Android P ter najmanj 3 GB RAM-a. Datum lansiranja funkcije Storitve se lahko razlikuje glede na regijo, mobilnega operaterja in napravo.

ENOSTAVNO POVEŽITE SVOJ SAMSUNG GALAXY TAB S6 TABLIČNI RAČUNALNIK

Sinhronizirajte se z ekosistemom, v katerem lahko vaše naprave brezhibno delujejo skupaj od trenutka, ko jih vzamete iz škatle. Svoj Samsung Galaxy Tab S6 tablični računalnik spremenite v kontrolno središče za druge naprave in svoje vsebine vzemite s seboj. Naj življenje ostane neprekinjeno z enim samim Samsung računom, s katerim se lahko nemoteno gibate.

Enostavno povežite svoj Samsung Galaxy Tab S6 tablični računalnik

*Vsaka naprava mora biti povezana z Wi-Fi ali drugim brezžičnim omrežjem. **Za skupno delovanje preko Connected+ rešitve morajo biti vse naprave registrirane z enim samim računom Samsung.

IZBERITE NAJPRIMERNEJŠEGA ZASE

Predstavljajte si, da bi se lahko popolnoma izrazili preko naprave, ki je debela zgolj 5,7 mm in tehta slabih 420 g. Samsung Galaxy Tab S6 tablični računalnik vse to združuje v majhni napravi, ki vas pri uresničevanju vašega potenciala ne bo oteževala. Izberete lahko med tremi živahnimi barvami: oblačno modro, cvetlično rožnato in gorsko sivo, priloženo pa je tudi pisalo v ujemajoči se barvi.

Izberite najprimernejšega zase

*Razpoložljivost barv izdelkov se lahko razlikuje glede na državo, regijo in operaterja.

UŽIVAJTE V OSUPLJIVIH PODOBAH IN ZVOKIH

‘Super AMOLED zaslon, ki je skoraj brez roba, zagotavlja 26,7-centimetrsko WQXGA prikazno površino velikosti 2560 x 1600 z 287 slikovnimi pikami na palec ter zaslonskim razmerjem 16 : 10, ki je idealna za dolge ure gledanja videovsebin in branja. Potopite se v svoje vsebine s štirimi zvočniki, ki zagotavljajo poglobljeno zvočno izkušnjo v tankem ohišju.

Uživajte v osupljivih podobah in zvokih

*Aplikacija Spotify je na voljo samo novim uporabnikom Premium, ki imajo obstoječi Samsung račun in prejmejo obvestilo o tej ponudbi neposredno od družbe Samsung. **Aplikacija Spotify je na voljo samo v državah, ki jih podpira Spotify; če potujete v tujino, aplikacija morda ne bo na voljo.

Glavne značilnosti
Procesor 8| 2,8 + 2,4 + 1,7 GHz
Meni v slovenskem jeziku Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Ločljivost 2560 x 1600 točk, 287 PPI, 16 milijonov barv
Diagonala zaslona 26,67 cm
Reža za spominsko kartico mikro SD-kartica
Največja velikost spominske kartice 1 TB
Vgrajen GPS-sprejemnik Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
SAR-vrednost 1,221 W/kg
Operacijski sistem Android 9
Frekvenčna območja LTE 700/ 800/ 850/ 900/ 1500/ 1800/ 1900/ 2100/ 2300/ 2500/ 2600 MHz
Frekvenčna območja UMTS 850/ 900/ 1900/ 2100 MHz
Frekvenčna območja GSM 850/ 900/ 1800/ 1900 MHz
Podatki o bateriji
Vrsta baterije Li-Ion, 7040 mAh
Maksimalen čas uporabe do 540 minut
Multimedija
Glavna kamera 13 M
Število in lastnosti glavnih kamer 2| širokokotna (13 MP), ultra širokokotna (5 MP)
Zoom glavne kamere Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Snemanje videoposnetkov Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Sprednja kamera 8 M
Največja ločljivost videoposnetkov 3840 x 2160 točk
Internetni brskalnik Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Predvajanje MP3 Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Pretočne vsebine Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Fizične lastnosti
Tip s snemljivo fizično tipkovnico
Velikost 244,5 x 159,5 x 5,7 mm
Masa 420 g
Tip SIM-kartice nano SIM-kartica
Podpora za eSIM Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Velikost pomnilnika 128 GB, 105,3 za uporabnika
Velikost delovnega pomnilnika (RAM) 6 GB
Povečana odpornost Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Čitalec prstnih odtisov Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Klicne nastavitve
Možnost klicanja Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Videotelefonija Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Prostoročno telefoniranje prek vgrajenega zvočnika Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
HD-govor Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Sporočanje
SMS Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
MMS Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
E-poštni odjemalec Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Potisna e-pošta Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Povezovalne lastnosti
LTE Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Podpora za LTE Advanced Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Hitrost prenosa podatkov k uporabniku (LTE) do 300 Mbit/s
Hitrost prenosa podatkov iz smeri uporabnika (LTE) do 50 Mbit/s
Hitrost prenosa podatkov k uporabniku (HSDPA) do 42,0 Mbit/s
Hitrost prenosa podatkov iz smeri uporabnika (HSUPA) do 5,76 Mbit/s
UMTS (do 384 kbit/s) Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
EDGE (do 264 kbit/s) Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
GPRS Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
WiFi Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico 802.11 a/b/g/n/ac
Podpora IPv6 Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Možnost uporabe kot zunanji modem (hotspot) Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Deljenje internetne povezave (tethering) Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico USB, WiFi, Bluetooth
Sinhronizacija z računalnikom Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Bluetooth Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
USB Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
M:Rokovnik da (z aplikacijo M:Rokovnik)
Dodatki
Budilka Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Diktafon Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Radio Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
NFC (brezkontaktno poslovanje) Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Mobilna pisarna
Pregledovanik Word Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Pregledovalnik Excel Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Pregledovalnik Power Point Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Pregledovalnik PDF Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Urejevalnik Word Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Urejevalnik Excel Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Urejevalnik Power Point Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Vsebina osnovnega kompleta
Baterija da, vgrajena
Podatkovni kabel Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico USB-C
Slušalka za prostoročno telefoniranje Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Omrežni polnilec Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Kratek priročnik z navodili za uporabo Samsung Galaxy TAB S6 10.5 LTE + mapa s tipkovnico
Dodatno S Pen + DARILO: ovitek s tipkovnico in drsno ploščico (angleška/QWERTY)
Ostalo
Prednastavljena koda za zaklepanje naprave uporabnik določi sam
Darilo ovitek s tipkovnico in drsno ploščico (angleška/QWERTY)
Garancijska doba 24 mesecev
CENA Z VEZAVO
12 mesecev 24 mesecev
Naj C, Dostopni B in C, Neodvisni B in Mobilni net C 696,00 €  ali  12 x 58,00 € 672,00 €  ali  24 x 28,00 €
Naj B, Za dva, Dostopni A, Brezskrbni A in B, paketi Modri, Dogaja, Druga številka – Naj poslovni in Premium/Enostavni poslovni paket 744,00 €  ali  12 x 62,00 € 708,00 €  ali  24 x 29,50 €
Naj A, Neodvisni A, Dostopni Start, Enostavni A in B, paketi Druga številka in paketi SIM 2 768,00 €  ali  12 x 64,00 € 756,00 €  ali  24 x 31,50 €
CENA BREZ VEZAVE
Redna cena 899,01 €
Spletna cena 880,00 €
Prihranek 19,01 €