BlackBerry

znamka ki je pred dvema desetletjema dominirala na trgu telefonov je v zadnjih desetih letih doživljaja počasen propad, predvsem po letu 2016 ko so prenehali s proizvodnjo mobilnih telefonov. Dobri dve leti po tem, ko je BlackBerry postal last ameriškega startup podjetja OnwardMobility pa je to najavilo da bodo popolnoma prenehali s podporo BlackBerry naprav.

Kljub dolgotrajni neuspešnosti na trgu, je ta poteza številne presenetila, saj je OnwardMobility predstavila veliko zanimivih in težko pričakovanih naprav (kot je nov telefon z fizično tipkovnico). Tako že od začetka leta naprave z BlackBerry OS, BlackBerry 10 in BlackBerry PlayBook OS ne delujejo z vsemi funkcionalnostmi.

BlackBerry pa je sporočil, da so patente za nekatere njihove naprave prodali podjetju Catapult IP Innovations in obstaja možnost da bodo ravno oni obudili nekatere on BlackBerry-jevih naprav.

BlackBerry

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

BlackBerry se dokončno poslavlja

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Jager Center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje Jager Center Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

MOBTEL BLOG

PREKO SPODNJEGA OBRAZCA NAS KONTAKTIRAJ ALI ODDAJ NAROČILO.
ODGOVORILI TI BOMO V ČIM KRAJŠEM ČASU.