Samsung Galaxy S22, S22+ in S22 Ultra

Že dolgo časa je bilo možno na družbenih medijih Instagram, Facebook opaziti velike razlike med kvaliteto slik Apple naprav in Samsung naprav.

Glavni vzrok za to je številčnost Samsungovih in drugih Android naprav, saj bi bilo potrebno za vsak model prilagajati aplikacijo, da bi omogočala vse funkcionalnosti kamere.

Prav tako pa je prihajalo do slabe kompresije, saj nekateri telefoni omogočajo kvaliteto slik, ki je nad 100MP, aplikacije pa takšnih kvalitet ne podpirajo. To pa se je s predstavitvijo Samsungove S22 serije spremilo, saj so najavili sodelovanje z Instagram-om, Snapchat-om in TikTok-om. V te aplikacije bodo implementirali nove funkcionalnosti kamere, kot so ”Portrait mode” slike, digitalna stabilizacija, avtomatski fokus in bolj gladko preklapljanje med različnimi kamerami, izboljšali pa bodo tudi probleme s kompresijo.

Telefoni Galaxy S22 optimizirani za Snapchat, Instagram, and TikTok

Tako bo možno tudi na Samsung telefonih s temi aplikacijami ustvarjati slike in videoposnetke, ki so primerljivi z Applovimi.

Galaxy S22 serija optimizirana za Snapchat, Instagram, and TikTok

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

Samsung S22 ultra končno dohitel Apple?

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Jager Center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje Jager Center Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

MOBTEL BLOG

PREKO SPODNJEGA OBRAZCA NAS KONTAKTIRAJ ALI ODDAJ NAROČILO.
ODGOVORILI TI BOMO V ČIM KRAJŠEM ČASU.