DELITA SI VSE, tudi podatke

V akcijski ponudbi izberita paketa Naj C akcija in Druga številka že od 15,50 € mesečno na osebo, 140 GB paketa Naj C akcija pa si razdelita oba.

Akcijska ponudba do 31. 8. 2020 vam prinaša paket Druga številka že za 10 EUR na mesec. Paketu Naj C akcija lahko dodate do 4 podrejena naročniška razmerja Druga številka.

Paket (možno število razmerij Druga številka) ​Mesečna naročnina Akcijska mesečna naročnina
Dostopni A (1), Dostopni B (2), Dostopni C (4), Dostopni Start (1) 15,99 € 10 €
Modri (2), Modri Plus (3), Modri Net (1), Modri Svet (2), Modri domači (2) 14,99 € 10 €
Naj B (1), Naj C (4), Naj C akcija (4) 15,99 € 10 €

 

Akcijska ponudba velja do 31. 8. 2020

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Več o paketu Druga številka

POMEMBNE INFORMACIJE
  • Na dodatni podrejeni kartici lahko vključite dodatne storitve, kot so telefonski predal, SMS-zgrešeni klic itd.
  • Porabo lahko preverite v Mojem Telekomu.
  • Porabo zakupljenih količin preverite na nosilnem naročniškem razmerju oz. nosilni SIM-kartici, porabo v času gostovanja Druge številke in porabo nad zakupljenimi količinami pa preverite na naročniškem razmerju Druga številka. Poraba nad zakupljenimi količinami nosilnega razmerja se zaračuna po ceniku.
  • V času gostovanja v tujem omrežju se dodatna SIM-kartica Druga številka obnaša kot ločeno naročniško razmerje in v primeru zakupov količin na nosilni SIM-kartici za uporabo v tujini koristi količine nosilnega razmerja. Po porabljenih količinah se zaračunajo storitve po ceniku tujega operaterja, pri katerem obe SIM-kartici gostujeta.
  • LTE-hitrost prenosa podatkov pri paketu Druga številka je določena le v primeru, ko ima nosilno razmerje LTE-hitrost prenosa podatkov predpisano. V primeru, da nosilno razmerje hitrosti prenosa podatkov nima določene, je LTE-hitrost podatkov na Drugi številki neodvisna od izbranega nosilnega paketa in jo lahko vključite prek SMS-sporočila.
  • Če želi uporabnik Druge številke prejemati obvestila storitve Monitor alarm, mora naročnik nosilnega razmerja to naročiti prek obrazca.
  • Naročnik Druge številke ne more biti naročnik storitev SIM 2 in Avtotelefon.
OPOMBE

Akcijska ponudba za zasebne uporabnike: Naročniško razmerje Druga številka – Naj je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki je na voljo naročnikom paketa Naj C akcija. Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Znižana mesečna naročnina paketa Druga številka (10 EUR z DDV namesto 15,99 EUR z DDV oz 9,89 EUR brez DDV namesto 15,57 EUR brez DDV) velja za nove naročnike 24 mesecev, za obstoječe naročnike, ki podaljšajo naročniško razmerje za 24 mesecev v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav, pa za 12 mesecev. Akcijska ponudba velja od 1. 8. do 31. 8. 2020. Paketu Naj C akcija se lahko doda do 4 Druge številke.

Akcijska cena 15,50 EUR z DDV oz 13,52 EUR brez DDV na osebo je izračunana kot vsota mesečne naročnine paketa Naj C z ugodnostjo Poveži in prihrani (20, 99 EUR z DDV oz 17,20 EUR brez DDV) in znižane mesečne naročnine Druge številke (10 EUR z DDV namesto 15,99 EUR z DDV oz 9,89 EUR brez DDV namesto 15,57 EUR brez DDV). Skupni znesek je 30,99 EUR z DDV oz 27,04 EUR brez DDV, deljeno na dve osebi.

Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki je na voljo naročnikom paketov Naj B (1 dodatno) in Naj C (Naj C akcija) (4 dodatna naročniška razmerja za zasebne uporabnike in do 7 dodatnih naročniških razmerij za poslovne uporabnike). Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki ga lahko sklenejo naročniki paketov, naštetih v prodajni ponudbi. Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja Druga številka prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Storitve, opravljene po porabljenih zakupljenih količinah, se zaračunajo po ceniku nosilnega razmerja. Ob vklopu podrejenega naročniškega razmerja Druga številka se nosilnemu naročniškemu razmerju zaračuna dodatek k mesečni naročnini, ki je zabeležen v prodajni ponudbi (cenik). S sklenitvijo novega podrejenega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR z DDV oz 8,98 EUR brez DDV, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se ne zaračuna strošek spremembe paketa.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

Priljubljeni mobiteli

Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51

od 24 x 10,00 € / mesec ali 240,00 €*
za naročnike Telekoma Slovenije.

Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite top mobtel telefon

od 24 x 6,00 € / mesec ali 144,00 €*
za naročnike Telekoma Slovenije.

Samsung Galaxy A21s

Samsung Galaxy A21s

od 24 x 4,88 € / mesec ali 117,12 €*
za naročnike Telekoma Slovenije.

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

Delita si kar 140 GB, za le 15,50 € na osebo

BREZPLAČNA MAJČKA ALI SILIKONSKI OVITEK!

Mi majčko že imamo! Če pa bi tudi vi želeli dobiti Mobtel darilo, se čim prej oglasite v eni izmed naših poslovalnic (Interspar Šalek, Velenjka, Tuš center Rogaška Slatina, Center Vič ali Mozirje) kjer lahko ob nakupu novega mobitela, ali ob sklenitvi novega naročniškega razmerja, dobite brezplačno majčko ali silikonsko ovitek. Izbira je vaša.

Delita si kar 140 GB, za le 15,50 € na osebo

IN KAKO TOČNO DO MOBTEL DARILA?

Shranite si spodnji kupon na vašo napravo ali kupon enostavno fotografirajte. Obiščite naše poslovalnice. Po sklenitvi naročniškega razmerja ali po nakupu nove pametne naprave pokažite kupon prodajalcu in prejmite darilo.

Delita si kar 140 GB, za le 15,50 € na osebo
Delita si kar 140 GB, za le 15,50 € na osebo

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Tuš center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

Prodajalne Mobtel, Pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije