Google I/O

V sredo je Google organiziral vsakoletni Google I/O, kjer je predstavil veliko novosti – od novih telefonov, napredek na področju AI-ja, Androida in seveda nove Pixel naprave. Ena izmed teh naprav je Google Pixel Watch ura, ki bo uporabljala novo verzijo programske opreme Wear OS 3. Prav tako pa bo podpirala integracijo z Fitbitom, kar bo omogočalo boljše merjenje vaše aktivnosti.

Pixel_Watch

Najavili so kar nekaj novih telefonov. Google Pixel 6a je nov telefon srednjega cenovnega razreda, ki se lahko pohvali z zelo dobrim čipom, a njegova kamera ni ravno najboljša. Ta strategija se razlikuje od njihovih predhodnih, saj so po navadi v ”a” modele vgrajevali zelo dobre kamere, a slabše procesorje. Prav tako pa so proti pričakovanju predstavili še nova modela Pixel telefonov – Google Pixel 7 in Google Pixel 7 pro. Res je, da o njih niso povedali veliko, a so pokazali njihov dizajn, ki bo podoben njunemu predhodniku. Vse te naprave bodo na voljo jeseni, v vmesnem času pa bomo izvedeli še več novic o specifikacijah telefonov in drugih naprav.

pixel7_7pro

Google prav tako dela na AR očalih in novem tabličnem računalniku. Predstavili so tudi nove brezžične slušalke – Pixel Buds Pro, ki bodo poleg drugih funkcij omogočale tudi hkratno povezovanje dveh telefonov. Predstavili so tudi napredke na področju AI-ja, kjer so predstavili avtomatsko generiranje podnapisov na videoposnetkih na Youtub-u. Poleg tega so zopet razvili ”Google Wallet” denarnico, katera poleg hranjenja kartic omogoča še hranjenje letalskih kartic, COVID-19 potrdila, osebno izkaznico in še mnoge druge stvari.

Pixel_Buds_Pro

Pokazali pa so tudi nekaj novic o Androidu 13, ki je sedaj že v drugi beta verziji in vsebuje novosti na področju slik in barv ter boljšo podporo na napravah z večjimi zasloni. To so le največje novosti, ki jih je Google predstavil. Celotni Google I/O si lahko ogledate v spodnjem videu.

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

Google predstavil veliko novosti

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Jager Center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje Jager Center Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

MOBTEL BLOG

PREKO SPODNJEGA OBRAZCA NAS KONTAKTIRAJ ALI ODDAJ NAROČILO.
ODGOVORILI TI BOMO V ČIM KRAJŠEM ČASU.