Apple je s predstavitvijo svojega iPhona X predstavil dizajn, kateremu so sledili skoraj vsi proizvajalci telefonov – t. i. ”notch” oz. zarezo na sprednji strani telefona. To jim je omogočilo povečanje velikost zaslona, ki je predstavljal več kot 82% sprednje strani telefona.

Medtem, ko so ostali proizvajalci manjšali zarezo oz. jo že skoraj odstranili, Apple ni uvedel veliko novosti. Tako se zareza na zadnjih generacijah iPhonov ne razlikuje veliko od prvotne, je le malenkost manjša. Z novo generacijo iPhonov pa bi se naj to spremenilo. V javnost so prišle slike, na katerih lahko vidimo nov dizajn sprednje strani zaslona. Zareze ne bo več, ampak bo viden samo izrez za kamere in senzorje. S tem se bo Apple približal dizajnom drugih proizvajalcev, ki že nekaj časa proizvajajo telefone katerih zaslon prekriva več kot 90% sprednje strani telefona.

Žal pa ta novost velja samo za Pro modele nove serije (iPhone 14 Pro in iPhone 14 Pro Max). Na standardnih modelih (iPhone 14 in iPhone 14 Max) pa bo še vedno prisoten star dizajn. Če so te govorice pravilne, bomo lahko izvedeli jeseni, ko Apple običajno javno predstavi nove modele iPhonov.

iphone14

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

Apple se bo znebil slavne zareze na iPhonih

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Jager Center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje Jager Center Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

MOBTEL BLOG

PREKO SPODNJEGA OBRAZCA NAS KONTAKTIRAJ ALI ODDAJ NAROČILO.
ODGOVORILI TI BOMO V ČIM KRAJŠEM ČASU.