na kaj moramo bit pozorni pri izbiri novega mobitela?

 

Vsak dan se srečujemo z vprašanji, na kaj morate bit pozorni pri izbiri novega mobitela 📱. Naj vam na kratko predstavimo bistvene razlike:

 

👉 Operacijski sistem:

Operacijski sistem vpliva na uporabniško izkušnjo in funkcionalnost naprave. Danes sta najbolj razširjena operacijski sistem iOS in Android. Vsak ima svoje prednosti in slabosti. Zato je pomembno izbrati tistega, ki ustreza vašim potrebam.

 

👉 Velikost in vrsta zaslona:

Velikost in vrsta zaslona vplivata na uporabo in prikazovanje vsebine. Velikost zaslona naj bo primerna za vaše potrebe. Če želite večji zaslon za gledanje videoposnetkov ali branje besedil, izberite model z večjim zaslonom. Nekateri mobiteli so opremljeni z OLED zasloni, drugi pa s standardnimi LCD zasloni. OLED zasloni so ponavadi boljši, saj ponujajo bolj živahne barve in “globoko” črno, medtem ko LCD zasloni nudijo boljšo vidljivost na soncu.

 

👉 Kamera:

Kamera je zelo pomembna funkcija, ki jo je potrebno upoštevati pri izbiri, še posebej, če radi fotografirate. Pri nakupu bodite pozorni na ločljivost kamere, število kamer in vrsto funkcij, kot so optična stabilizacija, digitalni zoom in nočno fotografiranje.

 

👉 Procesor:

Procesor je možgansko središče vašega mobitela in je odgovoren za hitrost in učinkovitost naprave. Izberite mobitel z zadostno količino pomnilnika RAM in zmogljivim procesorjem, ki bo kos vašim zahtevam.

 

👉 Baterija:
Življenjska doba baterije je ključna za vsakodnevno uporabo. Pri izbiri bodite pozorni na kapaciteto baterije in na možnosti polnjenja, kot so brezžično polnjenje, hitro polnjenje in dolgo trajanje baterije.

👉 Pomnilnik:

Pomnilnik je pomembna lastnost, ki jo je treba upoštevati ob nakupu, saj vpliva na količino podatkov, ki jih lahko shranite na napravo. Če nameravate shranjevati veliko fotografij, glasbe ali videoposnetkov, izberite model s prostornim notranjim pomnilnikom (128Gb in več) ali z možnostjo razširitve z zunanjim pomnilnikom.

❗Vabimo vas, da se oglasite v eni izmed naših poslovalnic in skupaj z nami izberete mobitel, ki ustreza vašim potrebam❗
NA KAJ MORAMO BIT POZORNI PRI NAKUPU NOVEGA MOBITELA?

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

NA KAJ MORAMO BIT POZORNI PRI NAKUPU NOVEGA MOBITELA?

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Jager Center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje Jager Center Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

MOBTEL BLOG

PREKO SPODNJEGA OBRAZCA NAS KONTAKTIRAJ ALI ODDAJ NAROČILO.
ODGOVORILI TI BOMO V ČIM KRAJŠEM ČASU.