Nothing z novimi elegantnimi slušalkami

Dobro leto za tem, ko je podjetje Nothing predstavilo svoj prvi produkt, je na trg poslalo že svoj tretji izdelek, ki je neke vrste naslednik Nothing Ear (1) slušalk. Produkt z imenom Nothing Ear (stick) so nove slušalke, ki želijo prepričati predvsem s svojim unikatnim izgledom.

NothingPhone

Kot vsi produkti podjetja Nothing imajo tudi te slušalke prosojne dele, kjer je mogoče videti notranje komponente, ki jih sestavljajo. Unikatne oblike je njihov ovitek, ki služi tudi kot polnilno mesto. Po obliki spominja na šminko – od koder izhaja tudi njihovo ime. Namen slušalk ni nadomestiti Nothing Ear (1), ampak predstavljajo cenejšo in manj zmogljivo alternativo. To lahko opazimo pri pomanjkanju aktivnega dušenja zvoka in manjši bateriji (omogočajo 29 ur uporabe, kar je 5 ur manj od Ear (1)). Vseeno pa imajo t.i. ”Clear Voice” tehnologijo, ki omogoča, da slišimo svojo okolico tudi ko slušalke nosimo. Od Ear (1) se Ear (stick) razlikujejo tudi v tem, da imajo t.i. ”half-in-ear” dizajn, kar pomeni, da na koncu nimajo silikonskega čepka.

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

<strong>Nothing z novimi elegantnimi slušalkami</strong>

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Jager Center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje Jager Center Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

MOBTEL BLOG

PREKO SPODNJEGA OBRAZCA NAS KONTAKTIRAJ ALI ODDAJ NAROČILO.
ODGOVORILI TI BOMO V ČIM KRAJŠEM ČASU.