Nothing

Ne zgodi se velikokrat, da ima podjetje, ki trgu še ni predstavilo nobenega telefona, tako veliko podporo in zanimanje. Podjetje Nothing je ena izmed redkih izjem. Podjetje, ki je staro šele dobro leto je ustanovil nekdanji so-ustanovitelj OnePlus-a Carl Pei in že hitro po tem najavil njihov prvi proizvod ”Nothing Ear (1)” – brezžične slušalke, ki se po kvaliteti lahko primerjajo z Applovimi ”Airpods-i”, a njihova cena je skoraj za polovico manjša (v času pisanja 99€).

nothing-ear-1

Nothing telefon

Pred nekaj tedni pa je Nothing najavil, da bo poleti tega leta predstavil njihov prvi telefon t. i. ”Nothing Phone (1)”. O telefonu se še ne ve veliko, saj je podjetje zelo skrivnostno. Edina stvar, ki so jo do sedaj predstavili, je skrivnostna skica in domača stran telefona. Nothing Phone (1) naj bi direktno tekmoval z Applovimi Iphoni. Po predhodnih izdelkih in objavah lahko sklepamo, da bo njegova glavna prednost cena in izviren dizajn.

nothing-phone

Če poskusimo sklepati glede dizajna lahko predvidimo, da bo podoben njihovim slušalkam – imel zadnjo stran prosojno, čez katero lahko vidimo notranje komponente. Podjetje že od vsega začetka vzbuja veliko pozornosti, saj je njegov ustanovitelj odgovoren za velik uspeh OnePlus-a. Vse kaže, da bo Nothing šel po njegovi poti. Zaenkrat lahko samo čakamo na več novic in na telefon, ki naj bi močno spremenil telefonski trg.

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

Nothing - podjetje ki naj bi spremenilo telefonski trg

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Jager Center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje Jager Center Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

MOBTEL BLOG

PREKO SPODNJEGA OBRAZCA NAS KONTAKTIRAJ ALI ODDAJ NAROČILO.
ODGOVORILI TI BOMO V ČIM KRAJŠEM ČASU.