Druga številka po akcijski ceni

Za nove naročnike velja ugodnost za obdobje 24 mesecev (vezava ni potrebna) od datuma vklopa podrejenega naročniškega razmerja.

Za obstoječe naročnike, ki podaljšajo naročniško razmerje za 24 mesecev, velja ugodnost 12 mesecev, če pa naročniško razmerje podljšajo za 12 mesecev, pa velja ugodnost 6 mesecev.

Akcijska ponudba do 31. 3. 2021 vam prinaša paket Druga številka že za 12 EUR na mesec.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Paket (možno število razmerij Druga številka) ​Mesečna naročnina Akcijska mesečna naročnina
Dostopni A (1), Dostopni B (2), Dostopni C (4), Dostopni Start (1) 15,99 € 12 €
Modri (2), Modri Plus (3), Modri Net (1), Modri Svet (2), Modri domači (2) 14,99 € 12 €
Naj B (1), Naj C (4), Naj C akcija (4), Naj 5G (4) 15,99 € 12 €
​NEO Svet A (4), NEO Svet B (4), NEO Svet C (4) in NEO SuperNet (4) ​14,99 € ​12 €

 

Več o paketu Druga številka

POMEMBNE INFORMACIJE
  • Na dodatni podrejeni kartici lahko vključite dodatne storitve, kot so telefonski predal, SMS-zgrešeni klic itd.
  • Porabo lahko preverite v Mojem Telekomu.
  • Porabo zakupljenih količin preverite na nosilnem naročniškem razmerju oz. nosilni SIM-kartici, porabo v času gostovanja Druge številke in porabo nad zakupljenimi količinami pa preverite na naročniškem razmerju Druga številka. Poraba nad zakupljenimi količinami nosilnega razmerja se zaračuna po ceniku.
  • V času gostovanja v tujem omrežju se dodatna SIM-kartica Druga številka obnaša kot ločeno naročniško razmerje in v primeru zakupov količin na nosilni SIM-kartici za uporabo v tujini koristi količine nosilnega razmerja. Po porabljenih količinah se zaračunajo storitve po ceniku tujega operaterja, pri katerem obe SIM-kartici gostujeta.
  • LTE-hitrost prenosa podatkov pri paketu Druga številka je določena le v primeru, ko ima nosilno razmerje LTE-hitrost prenosa podatkov predpisano. V primeru, da nosilno razmerje hitrosti prenosa podatkov nima določene, je LTE-hitrost podatkov na Drugi številki neodvisna od izbranega nosilnega paketa in jo lahko vključite prek SMS-sporočila.
  • Če želi uporabnik Druge številke prejemati obvestila storitve Monitor alarm, mora naročnik nosilnega razmerja to naročiti prek obrazca.
  • Naročnik Druge številke ne more biti naročnik storitev SIM 2 in Avtotelefon.
POGOJI

Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki je na voljo naročnikom paketa Naj C akcija in Naj 5G. Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Znižana mesečna naročnina paketa Druga številka (12 EUR z DDV namesto 15,99 EUR z DDV za fizične osebe oz.11,47 EUR brez DDV namesto 15,57 EUR brez DDV za poslovne uporabnike) velja za nove naročnike 24 mesecev, za obstoječe naročnike, ki podaljšajo naročniško razmerje za 24 mesecev v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav, pa za 12 mesecev. Akcijska ponudba velja od 1. 1. do 31. 3. 2021.

Akcijska cena 16,99 EUR na osebo za fizične osebe je izračunana kot vsota mesečne naročnine paketa Naj C akcija z ugodnostjo Poveži in prihrani (21,99 EUR) in znižane mesečne naročnine Druge številke (12 EUR z DDV). Skupni znesek je 33,99 EUR z DDV deljeno na dve osebi.

Akcijska cena že od 12,29 EUR brez DDV na osebo je za pravne osebe izračunana kot vsota mesečne naročnine paketa Naj C akcija z ugodnostjo Poveži in prihrani (18,02 EUR brez DDV) in znižane mesečne naročnine Druge številke (11,47 EUR brez DDV namesto 15,57 EUR brez DDV). Skupni znesek je deljen na 8 oseb.

Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki je na voljo naročnikom paketov Naj B (1 dodatno) ter Naj C, Naj C akcija in Naj 5G (4 dodatna naročniška razmerja za zasebne uporabnike in do 7 dodatnih naročniških razmerij za poslovne uporabnike). Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki ga lahko sklenejo naročniki paketov, naštetih v prodajni ponudbi. Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja Druga številka prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Storitve, opravljene po porabljenih zakupljenih količinah, se zaračunajo po ceniku nosilnega razmerja. Ob vklopu podrejenega naročniškega razmerja Druga številka se nosilnemu naročniškemu razmerju zaračuna dodatek k mesečni naročnini, ki je zabeležen v prodajni ponudbi (cenik). S sklenitvijo novega podrejenega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR z DDV oz 8,98 EUR brez DDV, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se ne zaračuna strošek spremembe paketa.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

Poglejte si tudi video predstavitev o akcijskemu paketu druga številka Telekoma Slovenije.

MODRI FON

Modri Fon januarja vam za nove začetke v prvem 5G-omrežju Slovenije predstavlja odlična mobitela Samsung Galaxy 5G po modrih cenah z izbranimi paketi Naj. Ponudba velja tudi za poslovne uporabnike.

Samsung Galaxy A42 5G

glavna (48 MP)
ultra širokokotna (8 MP)
makro (5 MP)
globinska (5 MP)

Samsung Galaxy A42 5G Telekom slovenije

od 24 x 8,27 € / mesec ali 198,49 €*
za naročnike Telekoma Slovenije.

Samsung Galaxy S20 FE 5G

telefoto (8 MP)
širokokotna (12 MP)
ultra širokokotna kamera (12 MP)

Samsung Galaxy S20 FE 5G telekom slovenije

od 24 x 21,69 € / mesec ali 520,56 €*
za naročnike Telekoma Slovenije.

Samsung Galaxy S20 FE

telefoto (8 MP)
širokokotna (12 MP)
ultra širokokotna kamera (12 MP)

od 24 x 19,17 € / mesec ali 460,07 €*
za naročnike Telekoma Slovenije.

Samsung Galaxy S20 FE 5G telekom slovenije
*OPOMBE

*Akcijska cena velja ob sklenitvi oz. podaljšanju mobilnega naročniškega razmerja s paketom Naj 5G (z vezavo za 24 mesecev) z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 zaporednih mesečnih obrokih (v znesku 8,27 EUR za Samsung Galaxy A42 5G, skupaj 198,48 EUR, oz. v znesku 19,17 EUR za Samsung Galaxy S20 FE, skupaj 460,07 EUR) oziroma ob sklenitvi oz. podaljšanju mobilnega naročniškega razmerja s paketom Naj 5G (z vezavo za 12 mesecev) z obročnim plačilom kupnine za napravo v 36 zaporednih mesečnih obrokih (v znesku 15,56 EUR za Samsung Galaxy S20 FE 5G, skupaj 560,16 EUR), ki se obračunajo prek mesečnega računa. Velja za vse, ki nimajo veljavnega Aneksa št. 20/2013 (z vezavo naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) in izpolnjujejo ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba velja do odprodaje zalog. Cene so v EUR z DDV. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Za več informacij o ponudbi, akcijskem nakupu naprav, obročnem plačilu in možnosti vezave za 12 mesecev oziroma 24 mesecev obiščite www.telekom.si ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana

Dostava naročenih izdelkov na dom 

Varno in zanesljivo vam dostavimo vse kar potrebujete, BREZPLAČNO IN BREZKONTAKTNO!

Možen tudi brezstični osebni prevzem.

Paket Druga številka (Telekom Slovenije)

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Tuš center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel