Paket Ugodni

Televizija, internet in telefonija, z vsem kar potrebujete, da ostanete povezani s svojimi najbližjimi in si privoščite trenutke sprostitve zase.

Zagotovite si zanesljivo in varno omrežje ter osnovno televizijsko shemo s 160 programi. Novim naročnikom ob vezavi omogočamo brezplačno namestitev, naša tehnična podpora pa je vsem vedno na voljo. Plačajte le tisto, kar potrebujete in prihranite z izbiro Paketa Ugodni.

V časih, ko nam je druženje praktično onemogočeno, je postala digitalna komunikacija še bolj pomembna. Poskrbite za to, da kljub vsemu ostanete povezani s svojimi najdražjimi. Za vas smo pripravili nov enostavni paket z internetom, televizijo in telefonijo, ki ga lahko povežete skupaj s svojim mobilnim paketom in prihranite.

Vsebina paketa ugodni telekom slovenije

Brez skrbi ste lahko, če zaradi peke božičnih piškotov zamudite svoj najljubši film ali serijo. V paket dodajte ogled za nazaj in svoje najljubše vsebine lahko spremljate tudi do 7 dni nazaj.

V paketu pa imate tudi možnost spremljanja TV vsebin na več televizorjih. Priključite si dodaten TV komunikator za samo 2,90€ mesečno.

Če vas do sedaj paket še ni prepričal, pa vas bo zagotovo zdaj! Če sklenete fiksni paket Ugodni, prejmete namreč tudi 6€ popusta pri mesečni naročnini vašega mobilnega paketa Naj A, poleg tega pa še dodatek neomejenih klicev v ostala slovenska omrežja ali v državah iz območja EU-tarife.

PAKET Naj A

ŽE OD 15,99 € 9,99 € /mesec

Paket Naj A za naročnike paketa Ugodni ponuja neomejene klice v vsa slovenska omrežja in sporočila v Sloveniji ter območju EU-tarife.

neomejeni klici

Klici in SMS v Sloveniji in EU

2 gb

Prenos podatkov v Sloveniji in v območju EU-tarife

LTE

Mobilno omrežje 4G

Opombe

Poveži in prihrani Ugodni je namenjena novemu ali obstoječemu naročniku mobilnega paketa Naj, ki je zasebni uporabnik (fizična oseba) in je istočasno tudi nov ali obstoječi naročnik izbranega fiksnega paketa Ugodni oz. Ugodni (OŠO), hkrati pa ima skupni račun. Navedena ugodnost naročniku omogoča znižanje mesečne naročnine mobilnega naročniškega paketa Naj A in pridobitev neomejenih klicev v ostala slovenska omrežja ali državah območja EU-tarife. Vezava ni pogoj za pridobitev ugodnosti.

NABOR NAJBOLJŠIH MOBITELOV V AKCIJSKI CENI

Da pa bo vaša komunikacija še boljša, izberite tudi nov mobitel po akcijski ceni. Pri nas najdete mobitel za vsak okus. Izberite pametni telefon, na katerem lahko s svojimi bližnjimi komunicirate preko videa, ali pa obdržite klasiko, z velikimi tipkami in zaslonom.

Samsung Galaxy A21s. s

Samsung Galaxy A21s

Glavna kamera: 48 M, Procesor 8 /2 GHZ

že od 24 x 4,59 € naprej za naročnike Telekoma Slovenije

Doro 1370

Doro 1370

Glavna kamera: 3 M, Oblika: klasični, Budilka

že od 1,00 € naprej za naročnike Telekoma Slovenije

doro 6050

Doro 6050

Glavna kamera: 3 M, Oblika: preklopni mobitel, Budilka

že od 1,00 € naprej za naročnike Telekoma Slovenije

Dostava naročenih izdelkov na dom 

Varno in zanesljivo vam dostavimo vse kar potrebujete, BREZPLAČNO IN BREZKONTAKTNO!

Možen tudi brezstični osebni prevzem.

Paket ugodni (UGODNI TRIO PAKET)

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Tuš center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel