Google dela na veliki novosti za njegov mobilni operacijski sistem. V  t.i. Android Archive aplikacijo, ki uporabnikom pomaga pri upravljanju prostora bo prišlo orodje “Bundletool”. To orodje bo aplikacije izbrisalo iz naprave do te mere, da bodo še vedno delovale, a se jim bo velikost zmanjšala celo za 60%.

Orodje bo delovalo tako, da bo ustvarilo novo različico APK (Android Paket) datoteke imenovane arhiviran APK. Ta vsebuje vse potrebno za delovanje aplikacije, a se od prvotne aplikacije razlikuje samo po velikosti. Razvijalci se bodo lahko odločili, če želijo, da to orodje deluje na njihovi aplikacij ali ne. O orodju še ni veliko detajlov, predvsem o tem, kako bodo uporabniki dostopali to njega. Morda bo poleg gumba za brisanje aplikacije gumb za arhiviranje aplikacije.

To orodje bo zelo uporabno za vse, še posebej za tiste, ki imajo na telefonu veliko aplikacij, ki jih uporabljajo le redko. Orodje je trenutno še v fazi razvoja, a naj bi postalo javno dostopno do konca tega leta.

Imaš premalo prostora na andoid telefonu

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

Pomanjkanje prostora na Android telefonih bo postala preteklost

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Jager Center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje Jager Center Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

MOBTEL BLOG

PREKO SPODNJEGA OBRAZCA NAS KONTAKTIRAJ ALI ODDAJ NAROČILO.
ODGOVORILI TI BOMO V ČIM KRAJŠEM ČASU.