Youtube Music

Čeprav Youtube Music ponuja veliko stvari, ni niti približno tako popularen kot druge aplikacije za predvajanje glasbe. A zakaj?
Čeprav se je število uporabnikov Youtube Music-a v zadnjem letu povečalo za 86 milijonov, je Youtube Music s slabimi 8% marketa še vedno zelo zaostaja za njegovima glavnima tekmecema – Spotify (31%) in Apple Music (18%).

Youtube Music

Youtube Music ima kar nekaj prednosti, ki jih drugi ne omogočajo. Prva od teh je, da lahko v aplikacijo naložiš svojo glasbo in jo tako poslušaš na vseh svojih napravah. Ker je Youtube Music tudi del Youtuba, imamo možnost hitrega predvajanje videospotov, ki pa se lahko med predvajanjem pesmi vklaplja in izklaplja. Tu se pokaže njegova slabost in vzrok zakaj ni bolj popularen. Aplikacijo Youtube pozna vsak, ki je bil kdaj na internetu. Njen glavni namen je predvsem predvajanje videoposnetkov. Google je obe aplikaciji naredil zelo podobni in ker so ljudje bolj domači z navadno Youtube aplikacijo, ravno to uporabljajo za predvajanje glasbe. To pa zmanjšuje število uporabnikov Youtube Music aplikacije.

Youtube-Music

Aplikacija ima pa tudi določene slabosti, ki se predvsem pokažejo pri odkrivanju nove glasbe. Youtube Music nima razdelka za odkrivanje glasbe, kot ga ima Spotify (npr. ”Explore/Discovery tab”). To je za nekatere ljudi velika pomanjkljivost, ki jo mora Youtube Music nujno izboljšati. Vseeno pa ima Youtube Music velik potencial in se lahko izboljša še na veliko različnih področjih.

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

Zakaj Youtube Music ni bolj popularen?

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Jager Center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje Jager Center Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

MOBTEL BLOG

PREKO SPODNJEGA OBRAZCA NAS KONTAKTIRAJ ALI ODDAJ NAROČILO.
ODGOVORILI TI BOMO V ČIM KRAJŠEM ČASU.