Pebble želi ponovno popularizirati majhne telefone

Eric Migicovsky, lastnik podjetja Pebble, ki je najbolj znano po njihovi uri in podjetje, ki dela na verziji iMessage za Android ima novo misijo – pripraviti nekoga, da začne proizvajati majhne Android telefone. Da mu lahko to uspe, je ustvaril spletno stran – smallandroidphone.com kjer je opisal njegov idealni telefon. Želi si, da ima telefon podobno obliko kot iPhone Mini in da deluje na operacijskem sistemu Android. Prav tako mora biti njegov zaslon manjši kot 6” in imeti mora dobro kamero. Cena takšnega telefona naj bi bila med 700 in 800 dolarji (650€ – 750€).

pebble mini android telefon

Migicovsky zbira 50.000 podpisov, s katerimi želi prepričati proizvajalce, da zanimanje za manjši telefon obstaja. V prvem tednu je zbral že 32.000 podpisov in vse kaže, da bo svoj cilj kmalu dosegel. Čeprav je tudi sam dejal, da bo samo s podpisi zelo težko prepričal velika podjetja kot sta Samsung in Google, pa je Migicovsky zelo optimističen glede njegovega cilja in verjame, da je samo vprašanje časa kdaj bomo dobil njegov idealen telefon.

Vabljeni v naše poslovalnice

Obiščite nas. Udobno se namestite. Zaupajte nam vaše želje. Poiskali bomo pravo rešitev za vas. Ker si želimo, da iz naših poslovalnic odidete z nasmehom na obrazu.

Pebble želi ponovno popularizirati majhne telefone

Prodajalna Mobtel Velenjka
Tel: 051 344 244
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Interspar Velenje
Tel: 041 703 699
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Center Vič
Tel: 041 666 707
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Jager Center Rogaška Slatina
Tel: 051 688 666
Email: info@mobtel.si

Prodajalna Mobtel Mozirje Jager Center Mozirje
Tel: 051 303 003
Email: info@mobtel.si

MOBTEL BLOG

PREKO SPODNJEGA OBRAZCA NAS KONTAKTIRAJ ALI ODDAJ NAROČILO.
ODGOVORILI TI BOMO V ČIM KRAJŠEM ČASU.